Flickr Pinterest Bloglovin' RSS Instagram

Want to Taste


La Pâtisserie des Rêves in Paris

I’ve tried a few places during my time in Paris, both savoury and sweet but I still have so so many places left that I can’t wait to try out when I go to Paris the next time. I have a list that I just keep adding and adding to… I guess I have to move to Paris for good if I’m ever going to finish it!

A couple of pastry/sweet shops I would love to try are: La Chocolaterie de Jacques Génin, Un Dimanche à Paris, La Pâtisserie des Rêves, Gérard Mulot and Carette. Have you tried any of these? And if so, please tell me all about it so that I can continue to drool over my keyboard over here.

  1. Anita    September 27, 2012

    He he det samme her kære Carin, listen bliver bare længere og der er så meget man skal nå og sidst både i juni og september har jeg jo nået en del men ikke nået til disse endnu, gået forbi LPDReves men har ikke købt noget,uhh nu har jeg en list til december af ting jeg skal nå men er kun 7 dage og listeen er lang uhhh bare man kunne flytte der ….hav en skøn rejse og hils Paris fra mig <3 <3 <3

  2. Anita    September 27, 2012

    He he det samme her kære Carin, listen bliver bare længere og der er så meget man skal nå og sidst både i juni og september har jeg jo nået en del men ikke nået til disse endnu, gået forbi LPDReves men har ikke købt noget,uhh nu har jeg en list til december af ting jeg skal nå men er kun 7 dage og listeen er lang uhhh bare man kunne flytte der ….hav en skøn rejse og hils Paris fra mig <3 <3 <3

Leave a comment